TvrtkaPartneri
 

Rješenja za kućne korisnike i male urede

 

Rješenja za kućne korisnike i male urede

 

   
 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

Za zaštitu osobnog računala ili kućne mreže veliki broj korisnika
odabrao je ESET-ova antivirusna rješenja, a evo i zbog čega:

 

Smart Detection Učinkovit

ESET-ovo sigurnosno rješenje najučinkovitija je proaktivna zaštita računala koja se danas može kupiti za borbu protiv iznimno velikog i stalno rastućeg broja internetskih prijetnji. ESET-ova nagrađivana tehnologija ThreatSense® koristi višestruke slojeve razotkrivanja prijetnji kako bi vas učinkovito zaštitila od napada, uz najmanji broj lažnih dojava.

 

Malo opterecenje sustava Brz i lagan

ESET je toliko brz da ga nećete ni primijetiti na svojem računalu. Koristi vrlo malo resursa, zbog čega ne opterećuje rad sustava. Prilagođavanje ESET-ovih programa vrlo je jednostavno i neopterećujuće, no onima koji to žele omogućuje i detaljnu prilagodbu s više od stotinu raznih parametara.
 

Roditeljska kontrola Jednostavan za korištenje

Od kompaktnog i intuitivnog sučelja do besplatne korisničke podrške, ESET vas ne opterećuje već omogućuje jednostavno korištenje računala bez briga i straha.
 

ESET Live GridSkeniranje pogonjeno tehnologijom Cloud

ESET omogućuje još brže i točnije prepoznavanje zloćudnog softvera. Pruža u stvarnom vremenu optimiziranu zaštitu protiv prijetnji i zlouporaba s interneta i društvenih medija.

Roditeljska kontrolaBesplatna podrška i besplatne nadogradnje

Pouzdajte se u našu profesionalnu tehničku podršku koja vam je na dohvat putem telefona ili poruka e-pošte. U našoj bazi znanja svakoga dana možete naći sve veći broj uputa i objašnjenja prevedenih s engleskog ili napisanih posebno za naše potrebe.

Tijekom cijelog trajanja vaše licence imate pravo koristiti najnovije verzije vašeg ESET programa.
Saznajte više

Malo opterecenje sustavaNagrade i certifikati

Ugrađena tehnologija ESET NOD32 primatelj je najvećeg broja nagrada Virus Bulletin VB100 u odnosu na bilo kojeg drugog proizvođača antivirusnih rješenja.

Vrhunska zaštita, neveliko zauzeće resursa i lagano korištenje ESET-ovim su proizvodima pribavili cijeli niz nagrada i priznanja.
Saznajte više