ESET Virtualization Security VMWare

Zaštita za virtualna računala

+110M

sigurnih korisnika širom sveta

+400K

poslovnih korisnika

+200

država i teritorija

13

globalnih istraživačkih centara

ESET Virtualization Security za VMware

Rješenje za zaštitu virtualnih računala bez agenta uz korištenje VMware infrastrukture ili drugih rješenja za virtualizaciju. Štiti vaše uređaje u svim okruženjima, uključujući including NSX i vShield platforme.

Zaštita bez agenta

 

Podrška za Linux

Instalacija posredstvom virtualnog uređaja

Visoke performanse

Malo opterećenje sustava

Jednostavna implementacija 

Automatska implementacija ESET Virtualization Security rješenja na računala spojena na NSX Manager. Omogućuje automatsku zaštitu novih virtualnih uređaja i virtualiziranih procesa, čime drastično skraćuje vrijeme implementacija.

Automatizirana VDI podrška

Algoritam za prepoznavanje hardwarea utvrđuje identitet računala na temelju hardwarea. Ovo omogućuje automatizirano kopiranje i kloniranje nepostojanih hardverskih okruženja.

Izbjegava preopterećenje skeniranjem

Sva skeniranja po pristupu ili na zahtjev se posredstvom VMware alata predaju centraliziranom skeneru u sklopu rješenja ESET Virtualization Security, efikasno sprječavajući preopterećenje pojedinačnim skeniranjem virtualnih mašina te probleme s performansama.

Primjeri korištenja

PROBLEM

Nepostojana hardverska okruženja obično zahtijevaju intervenciju IT osoblja ili stvaraju probleme s preglednošću i izvještavanjem.

RJEŠENJE

  • Nakon implementacije glavne slike na računala koja su već prisutna u konzoli ESET Security Management Center, računala će nastaviti izvještavati u sklopu prethodne instance unatoč potpuno novoj slici sustava.
  • računala koja se nakon radne smjene vrate u svoje inicijalno stanje neće uzrokovati podvostručavanje računala te će biti prikazana kao jedan zapis.
  • Prilikom implementacije nepostojanih slika, možete kreirati sliku koja uključuje agenta, nakon čega će svaka virtualna mašina s novim hardverskim okruženjem automatski kreirati novi zapis u konzoli ESET Security Management Center.

ESET-ove prednosti

Izvorna podrška za NSX automatizaciju

Podržava Micro Segmentation funkciju i automatsko izvršavanje zadataka koji premještaju inficirana računala u drugi mikro segment kako bi se spriječilo širenje zloćudnih programa. Nakon što skeniranje potvrdi da je računalo čisto, vraća se na svoje izvorno mjesto.

Optimiziran za visoke performanse

ESET-ova rješenja su poznata po niskom opterećenju sustava i visokoj brzini, što ostavlja više resursa za druge aplikacije i procese. U kombinaciji s podrškom za vMotion, ovo osigurava optimalne performanse čitavog virtualnog okruženja.

Integracija rješenja trećih strana

ESET Virtualization Security podržava integraciju s rješenjima trećih strana uz korištenje VMware Service Composer.

Udaljeno upravljanje

Rješenjem se upravlja putem konzole ESET Security Management Center. Fizičkim i virtualnim računalima se upravlja s jednog mjesta, što omogućuje administraciju temeljenu na ulogama te iznimnu preglednost.

Podrška za vMotion

Kada se virtualna računala premještaju s jednog hosta na drugi gdje je instalirano rješenje ESET Virtualization Security, virtualna računala zadržavaju svoje sigurnosne postavke i ostaju zaštićena.

Jednostavna instalacija

Nakon što je instaliran ESET Security Management Center (koji je također dostupan kao virtualni uređaj), ESET Virtualization Security je moguće instalirati na više hostova odjednom.

Podrška za vCenter

Podaci prikazani u konzoli ESET Security Management Center su isti kao oni u vCenter aplikaciji. Podrška za vCenter olakšava instalaciju, jer sve komponente mogu biti instalirane uz pomoć alata koji se povezuje s aplikacijom VMware vCenter.

Malo opterećenje sustava

Sva skeniranja po pristupu ili na zahtjev se posredstvom VMware alata prebacuju na centralizirani skener u sklopu ESET Virtualization Security rješenja, čime se sprječava preopterećenje sustava.

Sistemski zahtjevi

VMware vSphere 5.5, 6.0, 6.5, i 6.7 (podrška za nove verzije, uključujući vSphere 7, nije omogućena)

VMware NSX 6.2, 6.3, i 6.4

Za više detalja posjetite stranice ESET pomoći

ESET blog

Kao vodeći proizvođač rješenja za računalnu sigurnost, ESET redovito objavljuje relevantne informacije i istraživanja.

WeLiveSecurity

WeLiveSecurity objavljuje vijesti, analize i kolumne vodećih stručnjaka za računalnu sigurnost.

Već ste korisnik?

Download i reinstalacija

Preuzmite svoje ESET-ove programe, ponovno ih instalirajte i aktivirajte svojim licenčnim ključem.

Upravljanje licencama

Koristite svoj ela.eset.com korisnički račun kako biste provjerili valjanost licenci te upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.