ESET Cloud Office Security

Napredna zaštita za e-poštu i dokumente u cloudu

ESET Cloud Office Security

Pruža naprednu zaštitu od zloćudnih programa, spam-a i phishing napada za Microsoft 365 aplikacije uz jednostavnu konzolu za udaljeno upravljanje.

Zaštita od neželjene pošte

 

Zaštita od phishinga

Zaštita od zloćudnih programa

Upravljačka konzola u cloudu

Zaštita aplikacija u cloudu

Zaštitite svoje podatke i e-poštu u cloudu – dodajte još jedan sloj zaštite od spam-a, zloćudnih programa i phishing napada za Microsoft 365 Exchange Online i OneDrive.

Osigurajte kontinuitet poslovanja

ESET Cloud Office Security pomaže uklanjanju neželjene pošte i zaštiti od ciljanih napada, čime omogućuje zaposlenicima da se posvete redovnom poslovanju bez neželjenih prekida.

Upravljačka konzola u cloudu

Oslonite se na konzolu koja vas momentalno obaviještava o novim detekcijama prijetnji ili primajte upozorenja putem e-pošte. Novi računi e-pošte su automatski zaštićeni, bez potrebe da ih se dodaje ručno.

Predanost najvišim standardima

ESET je ostvario najbolji rezultat na posljednjem VBSpam testu s izvanrednim postotkom prepoznavanja zloćudnih programa i phishing napada.

ESET-ovom rješenju za endpoint zaštitu  je dodijeljen status APPROVED na testu AV-Comparatives Business Security Test 2020.

 

ESET je usklađen s međunarodno priznatim ISO/IEC 27001:2013 standardom u području implementacije i upravljanja informatičkom sigurnošću.

ESET-ove prednosti

Zaštita od spam poruka

Napredna, nagrađivana tehnologija s poboljšanom efikasnošću filtrira svu e-poštu i uklanja sve neželjene poruke iz korisnikovog mailboxa.

Zaštita od zloćudnih programa

Skenira svu ulaznu poštu i priloge, kao i sve nove i izmijenjene datoteke. Time pomaže uklanjanju zloćudnih programa i sprječava njihovo širenje na druge uređaje posredstvom podataka pohranjenih u cloudu. 

Automatska zaštita

Ova opcija omogućuje administratoru da automatski zaštiti sve nove korisničke račune unutar Microsoft 365 okruženja bez potrebe da ih pojedinačno dodaje u upravljačkoj konzoli.

Anti-phishing

Sprječava korisnike da pristupe web stranicama namijenjenim phishing napadima. ESET Cloud Office Security pretražuje e-poštu kako bi identificirao poruke koje sadrže linkove na takve stranice. 

Upravljanje karantenom

Administrator može pregledati objekte u karanteni te ih obrisati ili vratiti iz karantene. Pred toga, ova funkcija omogućava preuzimanje objekata iz karantene i lokalno skeniranje uz pomoć drugih alata.

Obavijesti

Obavijesti olakšavaju posao administratora koji ne moraju postojano pratiti događaje u upravljačkoj konzoli. Prilikom otkrivanja sumnjive aktivnosti, program ESET Cloud Office Security šalje odgovarajuću poruku e-pošte administratorima ili korisnicima.

ESET Cloud Office Security

Pošaljite upit

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za ESET Cloud Office Security.

Pratite vijesti iz svijeta računalne sigurnosti

ESET blog

ESET redovito objavljuje vijesti iz područja računalne sigurnosti.

Portal WeLiveSecurity

Portal WeLiveSecurity objavljuje vijesti, analize i savjete ESET-ovih stručnjaka za računalnu sigurnost.

Već ste korisnik?

Upravljanje licencama

Koristite svoj ela.eset.com korisnički račun kako biste provjerili valjanost licenci te upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.