Online naručivanje

Opći uvjeti naručivanja licenci za ESET-ova rješenja za računalnu sigurnost

Online naručivanje

VAŽNO!!! Poduzeća moraju upisati svoj matični broj u odgovarajuće polje prilikom naručivanja.

OBNOVA LICENCE – Cijena za obnovu licenci podrazumijeva produljenje postojeće licence korisnika za daljnjih godinu dana od datuma isteka licence neovisno o tome koliko prije ili nakon isteka licence se licenca obnavlja.

Tako se npr. licenca koja traje do 1.9.2022. obnavlja isključivo do 1.9.2023., neovisno o tome da li je obnova zatražena npr. u lipnju 2022. ili prosincu 2022. ili bilo kojem drugom mjesecu prije ili poslije isteka licence. Iz toga logično slijedi da je onim komercijalnim korisnicima koji previše zakasne s obnovom, a žele nastaviti koristiti određeni ESET-ov proizvod, vjerojatno isplativije uzeti novu licencu…

 

 

CIJENE ZA OSNOVNE PROGRAME ZA KUĆNE KORISNIKE I MALE UREDE:

ESET NOD32 Antivirus (ESET Cyber Security na macOS računalima)

(neto cijene u EUR bez PDV-a)

Broj računala1 godina1 godina obnova
129,5220,66
245,4631,82
357,9640,56
477,2854,08

ESET NOD32 Internet Security (ESET Cyber Security Pro na macOS računalima)

(neto cijene u EUR bez PDV-a)

Broj računala1 godina1 godina obnova
135,1224,58
252,6636,86
367,7147,40
490,2863,20

ESET Smart Security Premium*

(neto cijene u EUR bez PDV-a)

Broj računala1 godina1 godina obnova
145,6031,92
270,2249,16
389,5562,70
4119,4083,60

* Napomena: Na cijene programa ESET Smart Security Premium ne primjenjuju se popusti za neprofitne organizacije i đake / studente.

ESET Mobile Security

(neto cijene u EUR bez PDV-a)

Broj mobilnih uređaja1 godina1 godina obnova
17,995,59

ESET Parental Control za Android**

(neto cijene u EUR bez PDV-a)

Broj licenci1 godina1 godina obnova
115,9911,19

** Napomena: jedna licenca je dovoljna za kontrolu svih uređaja u domaćinstvu.

Iskazane cijene u EUR bez PDV-a primjenuju se u navedenom iznosu na pravne osobe (tvrtke). Fizičke osobe (privatni kućni korisnici) imaju dodatni popust od 5% kod kupnje nove godišnje licence (cijena u stupcu ‘1 godina’).

Za cijene većeg broja licenci poslovnih korisnika (ESET Endpoint Antivirus ili ESET Endpoint Security), zaštitu mail servera i gatewaya te za sve druge dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na našu adresu e-pošte nod32@nort.hr.

Neprofitne organizacije, obrazovne institucije, REDOVNI studenti i učenici (uz odgovarajuće potvrde, ORIGINALI) imaju 50% popusta za kupnju licenci ESET-ovih proizvoda (download isporuka). Učenici i studenti na temelju potvrde o redovnom školovanju mogu dobiti popust na maksimalno dva (2) x jednu (1) licencu odnosno zaštititi do dva uređaja uz korištenje povlaštene cijene s 50% popusta. Popusti za navedene kategorije povlaštenih korisnika se uvijek obračunavaju na punu cijenu jednogodišnje licence i ne mogu se primjenjivati na cijene obnove ili zakupa licence na više od jedne godine.

NORT d.o.o. odobrava prethodno spomenute popuste od 50% za gore navedene povlaštene kategorije korisnika jedino i isključivo kod kupnje nove licence po prvi puta i svake njene sljedeće obnove u kontinuitetu prema načelu o vezanim datumima isteka licence kod obnove opisanom u dijelu teksta OBNOVA LICENCE na početku ove stranice. NORT d.o.o. zadržava pravo uskratiti bilo kakav popust u slučajevima diskontinuiteta obnavljanja (produljenja) akademskih i neprofitnih licenci i s tim u vezi bilo kakvih pokušaja manipuliranja povlaštenom cijenom i datumom isteka licence. To u praktičnom smislu znači da korisnik koji ne obnavlja svoju licencu u skladu sa spomenutim načelom o vezanim terminima datuma isteka kod obnove licence nema pravo na povlaštenu cijenu za gore navedne kategorije u slučaju kada licencu za koju je NORT d.o.o. u prethodnoj godini odobrio popust od 50% nije obnovio, a kupnjom potpuno nove akademske ili neprofitne licence želi ponovno ishoditi povlaštenu cijenu i novi (prolongirani) datum isteka licence…

Pojašnjenje neprofitnog statusa, dodano na ovu stranicu 28.3.2009., nakon što je poznata privatna poliklinika koja svoje usluge naplaćuje pacijentima prema vlastitom cjeniku inzistirala na svojem ‘neprofitnom’ statusu: Neprofitnim organizacijama koje imaju pravo kupiti licencu uz gore spomenuti neprofitni popust smatramo isključivo institucije koje nisu u privatnom vlasništvu i čiji se prihodi temelje na sredstvima iz državnog proračuna, npr. razne javne ustanove poput bolnica, škola, dječjih vrtića, fakulteta i sl. Iz potpuno razumljivih razloga u ovu povlaštenu skupinu ni na koji način ne uvrštavamo institucije bilo koje vrste koje su u privatnom vlasništvu i/ili koje svoje usluge na tržištu naplaćuju prema vlastitim slobodno formiranim cijenama.

VAŽNA NAPOMENA za naručitelje licenci s povlaštenom cijenom: Mail adresa za slanje licence mora biti validna i neanonimna adresa legitimnog Internet operatera koja povezanošću sa imenom i/ili prezimenom odnosno nazivom korisnika (neprofitne institucije) potvrđuje identitet korisnika povlaštene licence (npr: ime.prezime@zg.t-com.hr, ili ime.prezime@iskon.hr ili slične).
Anonimne ‘free mail account’ adrese (kao npr. Hotmail, Outlook.com, Gmail, Yahoo, Net.hr, hi.t-com.hr i slične) nisu dozvoljene za isporuku licenci s popustima od 50%.

 

NAPOMENA

Cijene licenci uključuju sve nadogradnje i obnove baze virusnih potpisa (virusnih definicija) unutar jedne godine od dana kupovine. Proizvod i sve njegove modifikacije će biti isporučeni putem internetskog downloada, osim ako stranka ne preferira drugačiji način isporuke. U tom slučaju, naravno, cijena se mijenja i uključuje cijenu medija, ambalaže, troškove slanja i sl.

Podrška korisnicima putem telefona i Interneta je također uključena u cijenu. Instalacija i podrška kod klijenta (izlazak na teren) naplaćuje se prema našoj servisnoj satnici. Obuka i konzalting su mogući za velike korisnike na zahtjev. Molimo da nas kontaktirate za detalje.

VAŽNO: ESET spol. s.r.o. i Nort d.o.o. zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta isporuke licenci bez prethodne najave.

 

Što kažu naši klijenti

ESET-ovi programi svakodnevno štite podatke milijuna korisnika u više od 200 država širom svijeta. Posebno nam je drago što su naše napore prepoznali oni koji se svakodnevno oslanjaju na te programe, naši korisnici.