Osnovna antivirusna zaštita

ESET NOD32 Antivirus   IZDANJE 2022  

Brz i lagan, vitalan za igrače i svakodnevne korisnike koji ne žele nikakve prekide u radu. Samo instalirajte i zaboravite.
Ovom licencom možete štititi Windows, Mac i Linux uređaje.

  ISTAKNUTA ZNAČAJKA

Pouzdan i diskretan

Vrijeme za igru, prezentacije ili za gledanje filmova – bez prekida ili usporavanja bilo kada. Zaštita je fino podešena da sačuva resurse za vaše prioritetne potrebe.

Internetska zaštita koju morate imati

Legendarni NOD32 antivirus

Štiti od svih vrsta zloćudnih programa, uključujući viruse, ransomware, rootkit-ove, crve i spyware.

Nisko opterećenje resursa računala

Uživajte u punoj snazi računala. Igrajte se, radite i pregledavajte sadržaje na internetu bez usporavanja.

Igranje i video bez prekidanja

Nema prekida zbog nadogradnji niti dosadnih prozora dok igrate igre ili prikazujete sadržaje na čitavom ekranu.

Legendarna antivirusna tehnologija

Zaštitite se od ransomware prijetnji i drugih zloćudnih programa ESET-ovom dokazanom višeslojnom zaštitom na koju se oslanja više od 110 milijuna korisnika širom svijeta.

Prikaži ili sakrij funkcije

Antivirus i anti-spyware
Pruža proaktivnu zaštitu od svih tipova računalnih prijetnji, uključujući viruse, rootkit-ove, crve i spyware.

Anti-Phishing
Štiti vašu privatnost i imovinu od pokušaja krađe osjetljivih podataka kao što su korisnička imena, lozinke, bankovni podaci ili podaci s kreditnih kartica.

Skeniranje tijekom preuzimanja datoteka
Skraćuje vrijeme potrebno za provjeru određenih vrsta datoteka provođenjem skeniranja tijekom njihovog preuzimanja.

Napredni skener memorije   UNAPRIJEĐENO
Omogućava naprednu detekciju postojanih prijetnji koje koriste višestruke slojeve enkripcije radi prikrivanja svoje aktivnosti.

Zaštita od zlonamjernih skripti
Otkriva napade zlonamjernih skripti koje koriste Windows PowerShell. Otkriva i zloćudne JavaScript kodove sadržane u web stranicama. Podržani web preglednici su Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer i Microsoft Edge.

Ransomware štit
Blokira zloćudne programe koji zaključavaju podatke i traže otkup za njihovo dešifriranje.

UEFI Skener
Štiti od prijetnji koje napadaju Vaše računalo na dubljoj razini, čak i prije pokretanja Windowsa – na računalima s UEFI sistemskim sučeljem.

Tehnologija ESET Cloud
Ubrzava skeniranja koristeći listu sigurnih datoteka iz baze podataka o reputaciji ESET Live Grid® i proaktivno zaustavlja nepoznate prijetnje na temelju njihove reputacije.

Zaštita protokola
Blokira prijetnje posebno dizajnirane da izbjegnu antivirusnu detekciju. Štiti od napada na web preglednike, preglednike PDF dokumenata i ostale programe, uključujući i software baziran na programskom jeziku Java.

Kontrola uređaja
Omogućava sprječavanje neovlaštenog preuzimanja povjerljivih podataka na vanjske uređaje. Blokira korištenje medija za pohranu podataka – CD i DVD medije, USB memorije i vanjske diskove. Omogućava blokiranje Bluetooth povezivanja, FireWire kablova i serijskih/paralelnih portova.

Skeniranje u stanju mirovanja
Provodi dubinsko skeniranje kada računalo nije u upotrebi. Pomaže u detekciji neaktivnih prijetnji prije njihovog pokretanja.

Otkrivanje zloćudnog ponašanja (HIPS) UNAPRIJEĐENO
Omogućava detaljno prilagođavanje ponašanja sustava. Nudi mogućnost uređivanja sigurnosnih pravila za sistemski registar, aktivne procese i programe.

Minimalno opterećenje resursa

Igrajte se, radite pregledavajte sadržaje na internetu bez usporavanja. Omogućite duži rad računala bez napajanja korištenjem režima za štednju baterije i uživajte u igranju bez dosadnih prozora s obavijestima.

Prikaži ili sakrij funkcije

Nisko opterećenje sustava
Održava visoku efikasnost i produžava životni vijek računala. Odgovara svakoj vrsti sistemskog okruženja. Iznimno mali paketi za nadogradnju ne opterećuju vezu s internetom.

Podrška za prijenosna računala
Odgađa sva obaviještenja koja traže intervenciju korisnika, kao i nadogradnje i zadatke koji opterećuju sustav, kako bi resursi računala bili slobodni za druge aktivnosti.

Režim rada za igranje
ESET NOD32 Internet Security se automatski prebacuje na režim rada za igranje ako korisnik pregledava bilo koju vrstu sadržaja na čitavom ekranu računala. Sistemske nadogradnje i obavijesti se odgađaju radi čuvanja resursa za igranje, pregledavanje video sadržaja ili prezentacija.

Instalirajte i zaboravite

Jednostavan za instalaciju, obnovu licence nadogradnje, ovaj program dizajniran je za lako postavljanje svih rutinskih zadataka. Pored toga, moguće je detaljno podesiti sigurnosni profil korisnika uz pomoć više od 150 detaljnih postavki.

Prikaži ili sakrij funkcije

Jednostavne nadogradnje programa
Radi kontinuiranog održavanja visoke razine sigurnosti, programi se nadograđuju novim tehnologijama zaštite čim postanu dostupne.

Postavke za napredne korisnike
Detaljno podesite sigurnosni profil odabirom sigurnosnh postavki koje odgovaraju vašim potrebama. Moguće je odrediti dubinu skeniranja, vrijeme skeniranja, veličinu datoteka koje će se skenirati i još mnogo toga.

ESET SysInspector®
Napredni dijagnostički alat koji prikuplja kritične informacije o računalu i uspoređuje ih s velikim brojem poznatih sigurnosnih problema i problema sa kompatibilnošću.

Rješenje jednim klikom
Unutar svih prozora sučelja je moguće pristupiti statusu zaštite i svim često korištenim alatima. U slučaju bilo kakvih sigurnosnih upozorenja, vrlo brzo možete pronaći rješenje jednim klikom.

Sigurnosni izveštaj
Pruža uvid u statistiku sigurnosti računala. Ovaj pregled sadrži podatke o otkrivenim prijetnjama, blokiranim web stranicama, spriječenim spam porukama, blokiranim pokušajima pristupa web kameri i drugim sigurnosnim incidentima.

Prenesite svoju licencu

ESET NOD32 Antivirus licenca se može prenijeti na macOS ili Linux operativne sustave.

Zaštićeni ESET-om od 2017
Više od 9,000 računalnih uređaja

Zaštićeni ESET-om od 2016
Štitimo više od 4,000 sandučića e-pošte

Zaštićeni ESET-om od 2016
Više od 14,000 računalnih uređaja

ISP sigurnosni pratner od 2008
Baza korisnika više od 2 milijuna

Činimo Internet sigurnijim za vas

Nezavisne kuće za testiranje proglasile su ESET jednim od najboljih proizvođača antivirusnih rješenja, što je potvrđeno rekordnim brojem nagrada Virus Bulletin VB100.

Umjetna inteligencija, strojno učenje i sistemi za reputaciju zasnovani na cloud tehnologiji samo su neki od najsuvremenijih alata razvijenih u naših 13 istraživačkih centara.

ESET vas štiti na Windows, Mac, Android i Linux operacijskim sustavima

ESET NOD32 Antivirus

Sistemski zahtjevi i dodatne informacije

Sistemski zahtjevi

  • ESET NOD32 Antivirus verzije 14 radi na svim računalima s operativnim sustavom Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8 i na 7/SP1 i svim zakrpama.
  • za rad programa je potrebna veza s internetom.

Galerija slika

+110M

zaštićenih korisnika širom svijeta

+400K

poslovnih korisnika

+200

država i teritorija

13

globalnih R&D centara

Već ste korisnik?

Obnovite i uštedite

 Vjernost klijenata standardno nagrađujemo pripadajućim popustom* prilikom obnove licence.

 

Download i reinstalacija

Preuzmite ESET-ove programe i ponovno ih instalirajte i aktivirajte svojim licenčnim ključem.

Upravljanje licencama

Koristite License Manager na svojem my.eset.com korisničkom računu kako bi provjerili valjanost licenci te upravljali svojim licencama.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.

 

* ovaj popust ne vrijedi za neprofitne organizacije, đake i studente koji standardno ostvaruju popust od 50% na osnovnu cijenu određenih licenci.