Vrhunska sigurnost na internetu

ESET Smart Security Premium

 IZDANJE 2022

Izrađen bez kompromisa za korisnike koji žele sve, uključujući potpunu zaštitu podataka i jednostavno upravljanje svojim lozinkama. Ovu licencu možete koristiti i na Mac, Android i Linux uređajima.

Vrlo sigurna zaštita podataka i upravljanje lozinkama

Ostanite sigurni čak i u slučaju krađe podataka ili gubitka računala i USB medija. Zapamtite samo jednu lozinku dok ih sve imate sigurne i pod nadzorom.

Višeplatformska zaštita

Zaštita za razne operativne sustave u sklopu jedne licence. ESET Smart Security Premium vas štiti bez obzira da li radite na operativnom sustavu Windows, Mac, Android ili Linux.

Sve što vam može zatrebati

Zaštitite svoj digitalni identitet i plaćanja. Zaštitite svoje prijenosno računalo od krađe ili gubitka. Pobrinite se za sigurnost svoje djece na internetu. 

Zaštitite dragocjene podatke

Zaštitite datoteke i izmjenjive medije enkripcijom. U slučaju krađe ili gubitka, vaši podaci ostaju nečitljivi za neovlaštene osobe. 

Legendarna antivirusna tehnologija

Zaštitite se od ransomwarea i drugih zloćudnih programa ESET-ovom dokazanom višeslojnom zaštitom na koju se oslanja više od 110 milijuna korisnika širom svijeta.

Prikaži ili sakrij funkcije

Antivirus i anti-spyware
Pruža proaktivnu zaštitu od svih vrsta računalnih prijetnji, uključujući viruse, rootkit-ove, crve i spyware.

Anti-Phishing
Štiti vašu privatnost i imovinu od pokušaja krađe osjetljivih podataka kao što su korisnička imena, lozinke, bankovni podaci ili podaci s kreditnih kartica.

Skeniranje tijekom preuzimanja datoteka
Skraćuje vrijeme potrebno za provjeru određenih vrsta datoteka provođenjem skeniranja tijekom njihovog preuzimanja.

Napredni skener memorije
Omogućava naprednu detekciju postojanih prijetnji koje koriste višestruke slojeve enkripcije radi prikrivanja svoje aktivnosti.

Zaštita od zlonamjernih skripti
Otkriva napade zlonamjernih skripti koje koriste Windows PowerShell. Otkriva i zloćudne JavaScript kodove sadržane u web stranicama. Podržani web preglednici su Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer i Microsoft Edge.

Ransomware štit
Blokira zloćudne programe koji zaključavaju podatke i traže otkup za njihovo dešifriranje.

UEFI Skener
Štiti od prijetnji koje napadaju Vaše računalo na dubljoj razini, čak i prije pokretanja Windowsa – na računalima s UEFI sistemskim sučeljem.

Tehnologija ESET Cloud
Ubrzava skeniranja koristeći listu sigurnih datoteka iz baze podataka o reputaciji ESET Live Grid® i proaktivno zaustavlja nepoznate prijetnje na temelju njihove reputacije.

Zaštita protokola
Blokira prijetnje posebno dizajnirane da izbjegnu antivirusnu detekciju. Štiti od napada na web preglednike, preglednike PDF dokumenata i ostale programe, uključujući i software baziran na programskom jeziku Java.

Kontrola uređaja
Omogućava sprječavanje neovlaštenog preuzimanja povjerljivih podataka na vanjske uređaje. Blokira korištenje medija za pohranu podataka – CD i DVD medije, USB memorije i vanjske diskove. Omogućava blokiranje Bluetooth povezivanja, FireWire kablova i serijskih/paralelnih portova.

Skeniranje u stanju mirovanja
Provodi dubinsko skeniranje kada računalo nije u upotrebi. Pomaže u detekciji neaktivnih prijetnji prije njihovog pokretanja.

Otkrivanje zloćudnog ponašanja (HIPS)
Omogućava detaljno prilagođavanje ponašanja sustava. Nudi mogućnost uređivanja sigurnosnih pravila za sistemski registar, aktivne procese i programe.

Zaštita privatnosti

Spriječite neovlašteno pristupanje računalu te sigurno obavljajte bankarske transakcije i plaćanja. Zaštitite djecu od nepoželjnog sadržaja na internetu.

Prikaži ili sakrij funkcije

Secure data Premium
Omogućava zaštitu datoteka i izmjenjivih medija enkripcijom. U slučaju krađe ili gubitka, ovako zaštićeni podaci ostaju nečitljivi za neovlaštene osobe.

Password manager PREMIUM
Pomaže vam da sigurno spremate i kreirate lozinke. Automatski ispunjava formulare na internetu. Osim na Windows PC-u, ESET Password Manager možete preuzeti i koristiti i na macOS računalima te Android i iPhone uređajima.

Ransomware štit
Blokira zloćudne programe koji zaključavaju podatke korisnika do plaćanja otkupnine.

Zaštita web kamere
Kontinuirano prati sve procese i aplikacije na računalu te upozorava na neočekivane pokušaje korištenja web kamere.

Firewall
Sprječava neovlašteni pristup računalu i zloupotrebu podataka korisnika.

Zaštita od mrežnih napada
Kao dodatak firewall-u, štiti računalo od zloćudnih programa blokirajući prijetnje na temelju opasnih obrazaca mrežnog prometa.

Anti-Phishing
Štiti od pokušaja krađe osjetljivih podataka kao što su korisnička imena, lozinke ili podaci s kreditne kartice.

Nepoznate mreže
Skriva računalo od drugih korisnika u slučaju spajanja na nepoznate mreže.

Roditeljska kontrola
Omogućava blokiranja određenih kategorija internet sadržaja sukladno dobi vaše djece. Postavke je moguće zaštititi od izmjena lozinkom.

Zaštita bankarstva i plaćanja
Sadrži poseban, sigurni web preglednik za obavljanje online plaćanja. Šifrira komunikaciju između tipkovnice i web preglednika radi sigurnijeg unosa podataka i zaštite od keylogger programa.

Zaštita kućne mreže
Omogućava provjeru sigurnosti kućnog routera i predlaže rješenja pronađenih slabosti. Pruža jednostavan pregled uređaja spojenih na router (računala, mobitela, IoT uređaja, itd…). Omogućava provjeru ranjivosti spojenih uređaja.

Zaštita od botneta
Dodatan sloj zaštite koji štiti od botnet programa, čime spriječava zloupotrebu računala za slanje spam poruka i mrežnih napada na druga računala na internetu. Koristi novi tip detekcije zasnovane na analizi mrežnog prometa.

Kontrola uređaja
Sprječava neovlašteno kopiranje privatnih podataka na vanjske uređaje. Omogućava blokiranje medija za pohranu podataka – CD i DVD medija, USB memorija i vanjskih diskova. Omogućava blokiranje povezivanja putem Bluetooth-a, FireWire kablova i serijskih/paralelnih portova.

Antispam
Sprječava isporuku neželjenih poruka u vaš sandučić e-pošte.

Anti-theft

Omogućuje praćenje i pronalazak računala u slučaju gubitka ili krađe.

Prikaži ili sakrij funkcije

Praćenje lokacije
Praćenje lokacije uređaja se pokreće putem portala my.eset.com. Funkcija prikazuje lokaciju na karti na temelju Wi-Fi mreža u dometu uređaja. Svi podaci prikupljeni putem uređaja se mogu pregledavati na my.eset.com portalu.

Praćenje aktivnosti prijenosnog računala
Omogućava promatranje okoline uređaja putem web kamere. Prikuplja snimke ekrana te ih pohranjuje na my.eset.com portalu.

Jednosmerna komunikacija
Putem portala my.eset.com je moguće poslati poruku na nestali uređaj kako bi nalaznika obavijestili o načinu povrata.

Minimalna potrošnja energije

Igrajte se, radite i pregledavajte sadržaje na internetu bez usporavanja. Režim rada za štednju energije omogućuje dulji rad prijenosnog računala. 

Prikaži ili sakrij funkcije

Nisko opterećenje sistema
Održava visoku efikasnost i produžava životni vijek računala. Odgovara svim sistemskim okruženjima. Iznimno mali paketi za nadogradnju ne opterećuju vezu s internetom.

Podrška za prijenosna računala
Odgađa sve obavijesti koje zahtijevaju intervenciju korisnika, kao i nadogradnje i zadatke koji opterećuju računalo.

Način rada za igranje
Program se automatski prebacuje na način rada za igranje kada korisnik pregledava bilo kakvu vrstu sadržaja na čitavom ekranu.

Instalirajte i zaboravite

Jednostavan za instalaciju, obnovu licence nadogradnje, ovaj program dizajniran je za lako postavljanje svih rutinskih zadataka. Pored toga, moguće je detaljno podesiti sigurnosni profil korisnika uz pomoć više od 150 detaljnih postavki.

Prikaži ili sakrij funkcije

Jednostavne nadogradnje programa
Radi kontinuiranog održavanja visoke razine sigurnosti, programi se nadograđuju novim tehnologijama zaštite čim postanu dostupne.

Postavke za napredne korisnike
Detaljno podesite sigurnosni profil odabirom sigurnosnh postavki koje odgovaraju vašim potrebama. Moguće je odrediti dubinu skeniranja, vrijeme skeniranja, veličinu datoteka koje će se skenirati i još mnogo toga.

ESET SysInspector®
Napredni dijagnostički alat koji prikuplja kritične informacije o računalu i uspoređuje ih s velikim brojem poznatih sigurnosnih problema i problema sa kompatibilnošću.

Rješenje jednim klikom
Unutar svih prozora sučelja je moguće pristupiti statusu zaštite i svim često korištenim alatima. U slučaju bilo kakvih sigurnosnih upozorenja, vrlo brzo možete pronaći rješenje jednim klikom.

Sigurnosni izveštaj NOVO
Pruža uvid u statistiku sigurnosti računala. Ovaj pregled sadrži podatke o otkrivenim prijetnjama, blokiranim web stranicama, spriječenim spam porukama, blokiranim pokušajima pristupa web kameri i drugim sigurnosnim incidentima.

Upravljanje licencama
Jednostavno pregledavajte, upravljajte i povezujte svoje licence na portalu my.eset.com.

Zaštićeni ESET-om od 2017
Više od 9,000 računalnih uređaja

Zaštićeni ESET-om od 2016
Štitimo više od 4,000 sandučića e-pošte

Zaštićeni ESET-om od 2016
Više od 14,000 računalnih uređaja

ISP sigurnosni pratner od 2008
Baza korisnika više od 2 milijuna

Činimo internet sigurnijim za vas

Nezavisne kuće za testiranje proglasile su ESET jednim od najboljih proizvođača antivirusnih rješenja, što je potvrđeno rekordnim brojem nagrada Virus Bulletin VB100.

Umjetna inteligencija, strojno učenje i sistemi za reputaciju zasnovani na cloud tehnologiji samo su neki od najsuvremenijih alata razvijenih u naših 13 istraživačkih centara.

ESET vas štiti na Windows, Mac, Android i Linux operacijskim sustavima

ESET Smart Security Premium

Sistemski zahtjevi i dodatne informacije

Sistemski zahtjevi

  • ESET Smart Security Premium verzije 14 radi na svim računalima s operacijskim sustavom Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8 i na 7/SP1 i svim zakrpama.
  • Proizvod zahtijeva internetsku vezu.

+110M

zaštićenih korisnika širom svijeta

+400K

poslovnih korisnika

+200

država i teritorija

13

globalnih R&D centara

Već ste korisnik?

Obnovite i
uštedite

Vjernost korisnika standardno nagrađujemo pripadajućim popustom* prilikom obnove licence.

Download i reinstalacija

Preuzmite svoje ESET-ove programe, ponovno ih instalirajte i aktivirajte svojim licenčnim ključem.

Upravljanje licencama

Koristite License Manager na svojem my.eset.com korisničkom računu kako biste provjerili valjanost licenci te upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.

* ovaj popust ne vrijedi za neprofitne organizacije, đake i studente koji imaju pravo na standardni popust od 50% na cijenu određenih licenci.