ESET Endpoint Antivirus Za macOS

Sveobuhvatna zaštita za Mac poslovne uređaje koja ne narušava brzinu mrežne veze

+110M

zaštićenih korisnika širom svijeta

+400K

poslovnih korisnika

+200

država i teritorija

13

globalnih R&D centara

ESET Endpoint Antivirus za macOS

Pruža najvišu razinu sigurnosti bez opterećivanja sistemskih resursa, uz mogućnost potpunog udaljenog upravljanja. Program obavlja sljedeće funkcije:

Štiti od zloćudnih programa

Blokira ciljane napade

Otkriva napredne prijetnje

Višeslojna zaštita

Za moderne računalne prijetnje koje se kontinuirano razvijaju nije dovoljan jedan sloj zaštite. Svi ESET-ovi endpoint programi su u stanju prepoznati zloćudne programe prije, za vrijeme i nakon njihovog pokretanja. ESET posvećuje pažnju svim fazama napada, čime osigurava najvišu moguću razinu zaštite.

Višeplatformska zaštita

ESET Endpoint programi podržavaju sve popularne operacijske sustave, uključujući Windows, macOS, Linux i Android. Ne samo da je endpoint programima moguće upravljati sa jednog računala, već je u njih ugrađena MDM (Mobile Device Management) funkcionalnost za iOS i Android uređaje.

Centralizirano upravljanje

ESET Security Management Center omogućava upravljanje ESET-ovim endpoint programima s jednog računala i može biti instaliran na operacijskim sustavima Windows ili Linux. Pored direktne instalacije, ESET Security Management Center moguće je jednostavno i brzo pokrenuti na virtualnom računalu.

Primjeri korištenja

PROBLEM

Napadi nultog dana (Zero-day threats) predstavljaju veliki problem za poduzeća koja se ne štite od nepoznatih prijetnji.

RJEŠENJE

  • ESET-ovi endpoint programi se oslanjaju na heuristiku i strojno učenje kao elemente višeslojne tehnologije prevencije i zaštite od nepoznatih zloćudnih programa.
  • 13 istraživačkih laboratorija širom svijeta pomažu u brzoj reakciji na pojavu nove vrste zloćudnih programa na bilo kojem mjestu na planeti.
  • ESET-ov cloud sistem zaštite automatski štiti od novih prijetnji bez potrebe za nadogradnjom endpoint programa.

Zaštićeni ESET-om od 2017
Više od 9,000 računalnih uređaja

Zaštićeni ESET-om od 2016
Štitimo više od 4,000 sandučića e-pošte

Zaštićeni ESET-om od 2016
Više od 14,000 računalnih uređaja

ISP sigurnosni pratner od 2008
Baza korisnika više od 2 milijuna

Prednosti ESET-ovih programa

Strojno učenje

Još od 1997. godine, svi ESET-ovi programi koriste strojno učenje u kombinaciji s ostalim slojevima zaštite. Tehnike strojnog učenja uključuju prvenstveno konsolidiranu obradu podataka i umjetne neuronske mreže.
 

ESET Livegrid®

Svaki put kada se pojavi nepoznata prijetnja poput ransomware-a, sumnjiva datoteka se šalje u naš LiveGrid® sistem zaštite od zloćudnih programa u oblaku, gdje se datoteka izvršava te se prati njeno ponašanje. Rezultati provjere se u roku od nekoliko minuta šalju na sve uređaje s instaliranim ESET-ovim endpoint programima u svijetu bez potrebe za pokretanjem nadogradnje programa.
 

Sandbox tehnologija

ESET-ovi programi uključuju tzv. “sandbox” (kontrolirano okruženje) koji pomaže u otkrivanju stvarnih namjera određenog potencijalno zloćudnog procesa. ESET uz pomoć ove tehnologije emulira razne računalne komponente kako bi pokrenuo sumnjivi kod u izoliranom virtualnom okruženju.

Podrška za macOS Server

Osigurava da rješenje ne ometa macOS Server sustav i najčešće upotrebljavane aplikacije. Podržava macOS Server 10.9 i novije.
 

DNA detekcije

Širok spektar metoda otkrivanja prijetnji uključuje provjeru specifičnih ključeva datoteka i takozvanu DNA detekciju, koja se zasniva na složenim definicijama zloćudnog ponašanja i karakteristika zloćudnih programa. Dok se zloćudni programi mogu lako modificirati ili sakriti, njihovo ponašanje nije jednostavno promijeniti. ESET-ova tehnologija DNA detekcije koristi ovu činjenicu te otkriva zloćudne programe na temelju njihovog ponašanja.
 

Reputacija & cache memorija

Prilikom analize datoteke ili web adrese, naš proizvod prije pokretanja skeniranja u cache memoriji provjerava da li je objekt na popisu poznatih zloćudnih programa ili je klasificiran kao bezopasan objekt. Ovakav pristup ubrzava skeniranje.

ESET je ostvario najbolji rezultat na AV Comparatives Performance testu u svibnju 2019.

ESET je dobio najveći broj bodova na SE Labs testu za Q1 2019.

ESET Endpoint Security proglašen je najboljim poslovnim antivirusom za MacOS.

ESET je ostvario najbolji konačni rezultat na VBSpam testu u lipnju 2019.

ESET Endpoint Antivirus ZA MAC

Sistemski zahtjevi

  • Za detaljne informacije o sistemskim preduvjetima pogledajte ovdje.
  • Program je kompatibilan s konzolama ESET Protect i ESET Protect On-Prem.

ESET Endpoint Protection platforma pokriva i sljedeće operacijske sustave:

                                                                                                    

ESET-ov blog

Kao vodeći proizvođač računalnih sigurnosnih rješenja, ESET redovito služi kao izvor informacija za vodeće publikacije širom svijeta.

Portal WeLiveSecurity

Vijesti, analize i mišljenja ESET-ovih autora i stručnjaka iz područja računalne sigurnosti možete pronaći na specijaliziranom portalu WeLiveSecurity.

Već ste korisnik?

Download i reinstalacija

Preuzmite ESET-ove programe, ponovno ih instalirajte i aktivirajte svojim licenčnim ključem.

Upravljanje licencama

Koristite svoj eba.eset.com korisnički račun kako biste provjerili valjanost licenci te upravljali svojim licencama i njihovim transferom.

Potrebna vam je podrška?

Svi ESET-ovi proizvodi uključuju besplatnu tehničku podršku na vašem jeziku.